Biografie

Gelukkig is diegene die zijn bestaan heeft aangepast aan zijn bijzondere karakter, zijn wil en zijn gril en die zich op die manier in het leven vermaakt (G.W.F. Hegel)

Mijn mooiste rapport kreeg ik op de basisschool. 'Schrijverstalent!' schreef de juf. Inclusief uitroepteken. Wat was ik trots. Dertig jaar later is het me gelukt. Sinds 2021 werk ik als zelfstandig tekstschrijver voor organisaties en bedrijven. Om deze mijlpaal te bereiken heb ik allerlei omwegen afgelegd. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma volgde ik onder meer een opleiding in het scenarioschrijven. Uiteindelijk wist ik met een masterscriptie over de bestsellerauteur Wim Gijsen cum laude te slagen aan de Open Universiteit.

In de jaren ertussen leerde ik dat een open, sociaal bevlogen blik onze samenleving goed doet.
Náást al dat studeren, heb ik me altijd met veel plezier binnen het sociale domein ingezet. Ik voelde me thuis in een kringloopwinkel, werkte bij een filmhuis, en ben politiek actief in het waterschap. Schrijven ben ik blijven doen. Jaren van film- en muziekrecensies bewijzen het. Toen de tijd rijp was, zette ik de ultieme stap. Hobby wordt werk, vanuit hetzelfde jeugdig enthousiasme als vroeger.

De wereld mooier maken begint vlakbij. Om de hoek liggen dromen op ons te wachten.